Nieuwe datum en locatie voor Moshi Moshi

Er zijn een aantal nieuwe conventies dit jaar in Nederland, waaronder het Japanse cultuur evenement Moshi Moshi. In eerste instantie zou het evenement plaatsvinden op 12 en 13 juli, maar de organisatie heeft bekend gemaakt dat het evenement met een weekje is verplaatst, namelijk op zondag 20 juli. En dat niet alleen! Moshi Moshi zou plaatsvinden in de schouwburg in Amstelveen, maar zal nu plaatsvinden in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Moshi Moshi - 20 juli Westergasfabriek in Amsterdam

De organisatoren achter Moshi Moshi willen niet alleen de traditionele, maar ook de moderne Japanse cultuur onder de aandacht brengen.

Er zijn al een aantal activiteiten bekend, waaronder een Lolita Tea Party. Hier kan je genieten van lekkernijen en thee (of koffie). Voor deze Tea Party moet je wel een apart kaartje vooraf kopen, daarbij is het natuurlijk belangrijk om gepast gekleed te zijn in gothic of lolita mode.

Monokuro Cafe zal aanwezig zijn met een Maid Cafe. Verwacht daarnaast ook diverse competities, een modeshow, Taiko drums en meer. Er zal ook kookdemonstraties zijn, een theebar, sushi demonstraties en workshops en een Kyaraben workshop. Ook is het mogelijk om bezig te gaan met origami, papercraft, go en manga tekenen. Al met al zijn er al best wel veel plannen wat betreft de invulling van de dag!

Het programma is nog niet rond, daarnaast is de ticketverkoop voor deze nieuwe datum nog niet gestart. Hou de website in de gaten voor updates en meer informatie.

Bron: Moshi Moshi OHP, Moshi Moshi Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?