Kodo One Earth Tour 2014: Legend in Europa

De professionele taiko drumgroep Kodo is  sinds eind januari in Europa aan het touren en zal ook Nederland aandoen. De tour draagt de naam Kodo One Earth Tour 2014: Legend. Italië en Frankrijk zijn al van het lijstje gestreept en momenteel tourt de groep rond in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf maart zal de groep Duitsland en Nederland  bezoeken en dan verder richting Zweden, Estland, Finland en Rusland. 31 maart is de laatste datum van de Europese tour.

Op maandag 17 maart treedt Kodo op in De Oosterpoort in Groningen. Kaartje voor de show is €40,-. De avond gaat van start om 20.30 uur.

Twee dagen later, namelijk op woensdag 19 maart, treedt Kodo op in de Dr Anton Philipszaal in Den Haag. Kaarten zijn te koop vanaf €34,-. De avond gaat van start om 20.15 uur.

Een andere uitgebreide video met uitleg (helaas alleen in het Japans) is hier te vinden.

De Kodo One Earth Tour: Legend debuteerde in mei 2012 en tourde door geheel Japan. Daarna was het te zien in de Verenigde Staten in 2013.

De groep Kodo debuteerde in 1981 op het Berlijn Festival en heeft sindsdien over 3700 optredens over de gehele wereld gedaan. Een paar jaar geleden werkte het gezelschap samen met Bløf tijdens de Umoja-tournee.

Bron: Kodo OHP

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?