Win een cadeaubon van Mato-San.com

-deze winactie is gesloten-

In mijn huiskamer heb ik een klein aantal oude objecten uit Japan, waaronder een Kyoto wallscroll met daarop tempels, zoals de Kinkaku-ji (Het Gouden Paviljoen). Ik ben daar heel trots op, mijn moeder is het een tijd terug tegengekomen in zo’n speciale winkel waarbij ze dit soort Japanse spulletjes kochten. Helaas ging die winkel stoppen. Via internet is het natuurlijk makkelijker om te shoppen.

Een tijdje terug kwam ik de webwinkel Mato-San.com tegen. Deze webwinkel verkoopt Japans antiek en vintage. Denk maar aan kimono’s, obi’s, haori’s en nagajubans. Wat betreft antiek kan je denken aan porselein en lakwerk. De focus van deze webwinkel ligt voornamelijk in kimono’s en obi’s.

mato-san

Het bijzondere van deze webwinkel vind ik dat naast het feit dat de spulletjes uit diverse kleine Japanse antiekwinkeltjes komen het ook bij mensen thuis vandaan komen.

De Japanse schoonmoeder van de eigenaar van deze webwinkel, Mart,  maakt namelijk van vele kimono’s en obi’s weer nieuwe voorwerpen, dit is terug te zien in de obi als muurdecoratie. Daar viel mijn oog al direct op, gezien het mij herinnerde aan de wallscroll die ik heb.

Geïnteresseerd geraakt in de webwinkel? Dan heb ik wat leuks, want ik mag een cadeaubon à €10,- weggeven aan de winnaar van de winactie!

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

Meedoen met de winactie kan via het Rafflecopter systeem! Verplicht: Like onze Facebookpagina, maar ook die van Mato-San en/of volg ons via Twitter en deel de winactie. Ook verplicht: laat ons weten welk product uit de webwinkel jij graag zou willen kopen met de cadeaubon.

De andere opties waaronder het volgen van AVO blog via Bloglovin’ (een hartje voor deze winactie is welkom), volgen via Instagram, een tweet versturen en een reactie geven op deze winactie zijn niet verplicht, maar geven je wel extra kans om de winactie te winnen!

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot en met zondag 9 maart. Om maandag 10 maart maak ik de winnaar bekend! De winnaar kan ons een tweet, Facebook bericht of een e-mail (ln.mu1508785020rof-o1508785020va@of1508785020ni1508785020) sturen!

Heel veel succes!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

10 gedachten over “Win een cadeaubon van Mato-San.com

 • 21 februari, 2014 om 09:55
  Permalink

  Als ik zou winnen zou ik alles kopen!
  Haha nee hoor!
  Ik moet nog heel goed gaan bedenken wat ik zou gaan kopen.
  Het is allemaal zo leuk!
  Erg leuke winactie weer!
  Hou het erin! :D

  Reactie
 • 21 februari, 2014 om 10:57
  Permalink

  k zou heel graag een kimono willen!!
  Echt heel mooi!

  Reactie
  • 22 februari, 2014 om 10:53
   Permalink

   Leuk dat je meedoet, welk product uit de webwinkel zou jij willen kopen met de cadeaubon?

   Reactie
 • 26 februari, 2014 om 13:53
  Permalink

  Leuke Actie! Ik doe mee :)
  Ik zou denk ik graag een Japanse theeset uit deze winkel aanschaffen. Het ziet er allemaal heel leuk uit in het winkeltje!

  Reactie
  • 3 maart, 2014 om 11:11
   Permalink

   Leuk dat je meedoet, mocht je winnen: welk product zou je dan kopen?

   Reactie
 • 17 maart, 2014 om 20:04
  Permalink

  Wat leuk dat ik gewonnen heb!!
  Ik weet nog steeds niet wat ik wil kopen dan haha.
  Gelukkig genoeg tijd om te bedenken want mijn salaris krijg ik pas volgende week vrijdag!
  Zal ik jullie weten wat het geworden is? :D
  Echt heel erg bedankt!

  Reactie
  • 17 maart, 2014 om 20:06
   Permalink

   Bedankt voor je reactie Léonie! Ik wens je veel plezier met datgene wat je gaat kopen. Stuur je ons een foto op als je het gekocht hebt?

   Reactie
   • 17 maart, 2014 om 21:08
    Permalink

    Tuurlijk zal ik een foto sturen ^^

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?