AVO blog interview met Toshio Maeda

Mangaka Toshio Maeda was een speciale gast op Tsunacon 2014. Wij hebben hem mogen interviewen bij zijn stand. Het interview is in het Engels, wij hebben voor jullie een Nederlandse ondertiteling toegevoegd.

Toshio Maeda

Toshio Maeda is beter bekend als de meester van tentakel manga en anime (je kan hem volgen op twitter onder de naam @Tentacle_Master). Bekende titels van hem zijn Urotsukidōji (1986 – 1990), La Blue Girl (1989 – 1992), Demon Beast Invasion (1989). Zijn werk heeft ook geleid naar de anime en live-action adapties van deze titels waarbij La Blue Girl (nog steeds) een controversiële titel is, zijn werk is zowel gericht naar mannen als vrouwen.


Mocht de video niet werken, klik dan hier.

Vergeet niet om je te abonneren op ons kanaal op Youtube! Bekijk ook het verslag over Tsunacon 2014, onze interviews met cosplayers en onze videoverslag van Tsunacon 2014!

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?