Anime klassiekers tijdens Best Offscreen

offscreen_melkwegVan vrijdag 14 maart tot en met vrijdag 28 maart presenteert Melkweg Cinema de hoogtepunten van het Brusselse Offscreen Film Festival (start 5 maart aanstaande!) onder de noemer van Best Offscreen. Er zullen ook animefilms te zien zijn, namelijk twee klassiekers!

Op woensdag 19 maart is de animefilm Belladonna of Sadness te zien van de gerenommeerde regisseur Gisaburo Suggi. De film komt uit 1973 en daarin sluit een eenvoudige vrouw een pact met de duivel, nadat ze uit haar dorp is verstoten. Een andere film van dezelfde regisseur is de animefilm Night on the Galactic Railroad uit 1985, waarin twee katjes een magische reis ondernemen. Deze film is te zien op zondag 23 maart. Beide films gaan van start om 20.00 uur.

Gisaburo Sugii heeft vele anime op zijn naam staan, hij is het meest bekend als regisseur van de Touch series.

Tickets voor de films zijn €8,- en met korting €7,- en zijn verkrijgbaar via de Melkweg, ticketservice en de bekende voorverkoopadressen. De Melkweg Cinema zit aan de Lijnbaansgracht 234a in Amsterdam, nabij het Leidseplein, rechts achter de Stadsschouwburg.

Bron: Melkweg persbericht

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?