Made in Asia 6

Binnenkort is er weer een nieuwe editie van Made in Asia in de Brussels Expo. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 maart is er een vol programma met diverse activiteiten, optredens en meer.

madeinasia

Zoals eerder genoemd zal ADAMS een dubbelconcert houden tijdens Made in Asia. Het duo zal vrijdagavond een intiem concert geven, van 18.30 tot 19.00 uur. Op zaterdag zal het duo optreden van 17.00 tot 18.00 uur. Ook zal ADAMS signeren.

Op de zondag zal de groep SAYACONCEPT spelen. De groep maakt muziek met een mix van electropop en traditionele Japanse muziek. Afgelopen januari kwam het eerste album SÔKI uit, digitaal te downloaden via iTunes, Amazon, Deezer en IDOL. De precieze tijd van het optreden is nog niet bekend gemaakt, maar zal binnenkort bekend zijn op de website van Made in Asia. Ook zal SAYACONCEPT signeren.

Zij zijn niet de enige die komen signeren, Made in Asia heeft een hele waslijst aan artiesten, tekenaars en dergelijke die komen signeren.

Nadou, tekenares van de stripreeks De Legendariërs: Het begin, zal signeren op zaterdag en zondag. MALIKI, of eigenlijk de bedenker ervan, zal signeren op zaterdag en zondag. YouTuber GussDX, fans van Minecraft moeten hem kennen, zal ook signeren in het weekend. Andere YouTubers (en gamers) die komen signeren zijn: Aypierre, BillSilverlight, Thaek06 en AlexClick. Ze zijn te ontmoeten op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor ons misschien wat onbekender, maar hij is wel degelijk bekend: Benzaie (video game journalist/YouTuber, al zal dat laatste misschien niet de juiste benoeming zijn) zal ook aanwezig zijn op Made in Asia om te signeren. Auteurs Frédéric Mollas en zijn volgeling Sébastien Rassiat, bekend van de serie Le Joueur du Grenier, zullen aanwezig zijn op de conventie. De legandarische Bob Lennon zal ook aanwezig zijn op de conventie voor signeersessies en fotosessies. Illustrator Nyo is ook aanwezig op Made in Asia om te signeren. Nyo is bekend van twee live uitzendingen over tekenen op Twich TV en later met Draw in Game op jeuxvidéo.com, waarin hij het illustreren combineert met videospelletjes. Kriss, webauteur van de webserie Minute Papillon, brengt een bezoek aan Made In Asia.

Toshihiro Kawamoto zal weer eens langskomen op Made in Asia. Kawamoto is mede-oprichter van Studio Bonese en een populaire karakter designer en illustrator. De tekenaar en animator heeft geholpen bij series als Gosick,Towa no Quon, Wolf Rain’s, Gundam, Golden Boy, Full Metal Alchemist en Cowboy Bebop!

Kenichi Yoshida, tekenaar en animator, hij heeft bijgedragen aan Porco Rosso, Spriggan en de film Cowboy Bebop, komt ook langs op Made in Asia. Hij komt voor het eerst naar Europa. Hij is ook bekend van de serie EUREKA SEVEN.

En dan is dit al een behoorlijke lijst, de activiteiten zijn ook een mond vol: Karaoke, cosplay wedstrijden, MIA dating, Pokemon-tornooien, een lesje Japans, MIA-ruil, StarCraft 2, League of Legends en Counter-Strike: Global Offensive toernooien, PXL BBQ en dan zijn er ook genoeg stands om te bezoeken! En ohja, de Franse rockgroep Goldarock komt ook optreden op Made in Asia op de zaterdag!

Al met al een vol programma met voor ieder wat wils! Kaarten zijn nog steeds te koop, al gaat het wel snel! In de voorverkoop is een dagkaart (vrijdag van 10.00 – 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur) €10,- en aan de deur €11,-. Het is ook mogelijk om een weekendkaart te kopen voor zaterdag en zondag voor €18,- en voor alle drie de dagen kosten de kaartjes €18,-. Er is een speciale avond op de vrijdagavond, waarbij je gratis naar binnen kan. Hier moet je wel een gratis kaartje halen, zodat je naar binnen kan. Deze avond is van 18.00 en 20.00 uur.

Bron: Made in Asia

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?