An Cafe’s hart springt voor Parijs in Le Trabendo

Afgelopen donderdag 6 maart 2014 speelde de Visual Kei band An Cafe in Le Trabendo in Parijs. Om 18:00 mochten de VIP’s binnen en om 19:00 gingen de deuren van het podium open. De zaal liep halfvol. Fans van over de hele wereld waren aanwezig op dit concert!

Het podium was klein, maar toch groot genoeg zodat de band er perfect op paste. De verlichting was goed geregeld per lied, je kon de band heel goed zien.

© Sony Music Records Inc
© Sony Music Records Inc

Het publiek

Er waren ongeveer 5 volle rijen vooraan. Dan waren er mensen die links en rechts wat hogere plaatsjes opzochten om de band goed te kunnen zien. Er waren ook enkelen die achteraan gingen staan.

Het publiek was in het begin nogal gespannen, iedereen wilde een goed plekje hebben om de band van dichtbij te kunnen zien. Maar eenmaal het concert begon liet het publiek heel goed van zich horen! Iedereen was erg enthousiast en danste alle liedjes mee.

My heart leaps for “Paris”

De band maakte een spectaculaire opkomst door elk lid apart op het podium te laten komen met een spannend openingslied. Ze startten de show met hun populairste liedje Smile Ichiban Ii Onna. De band schitterde met hun leuke look en dansjes.

Het tweede nummer dat ze zongen kwam uit hun nieuwe album Hikagyaku Ziprock. Dit lied had ook veel succes! Niet alleen hun oude songs hadden veel succes, maar ook hun nieuwe.

Een van de hoogtepunten van het concert was zeker het liedje NatsuKoi NatsuGAME. De keyboardist Yuuki had hier zeker heel veel succes! Hij stond bijna het hele lied vooraan op het podium en danste het hele lied. Een lied waarin hij ook schitterde was Amazing Blue. Hij had een geweldige act voorbereid waarin iedereen “Nyappy!” moest roepen. Dit sprak het publiek zeker aan!

Andere songs die ze speelden uit hun nieuwe album waren Itai Onna, Bee Myself, Bee Yourself en Kimi no Machi. De populaire liedjes Tekesuta Kousen, Maple Gunman en Kakusei Heroism kwamen ook aan bod.

Veel MC’s kwamen er in dit concert niet te pas. Natuurlijk heeft de band zich wel geïntroduceerd in het Frans en Engels!

Natuurlijk kwam de band op het laatste terug uit de backstage voor de encore. Het lied dat ze speelden voor de encore was My heart leaps for “C”. In plaats van My heart leaps for “C”’, zongen ze My heart leaps for “Paris”! Dit maakte het publiek natuurlijk heel erg opgewonden. Dit was een hele mooie afsluiter, alhoewel veel fans het erg jammer vonden dat ze hun populaire song BondS~Kizuna niet gespeeld hebben.

Setlist:

Smile Ichiban Ii Onna
RoMAN
Wagamama Koushinkyoku
Snow Scene
Ryuusei Rocket
Amazing Blue
Tekesuta Kousen (Anti aging)
Escapism
Kimi no Michi
BeeMyself BeeYourself
NatsuKoi NatsuGAME
Kakusei Heroism
Itai Onna
Maple Gunman
Cherry Saku Yuuki!!

Encore:
MY HEART LEAPS FOR “C”

Katrien

Hoi! Ik ben Katrien, promotor van AVO.

2 gedachten over “An Cafe’s hart springt voor Parijs in Le Trabendo

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?