Nieuwe editie K-POP en J-POP nacht in Roodkapje in Rotterdam

Vrijdag 4 april is het weer tijd voor een K-POP en J-POP nacht in Roodkapje in Rotterdam. De vorige editie was succesvol, deze keer kunnen we een betere editie gaan verwachten! Deze editie is georganiseerd door Somaek Entertainment en Roodkapje Rot(t)terdam.

kpopjpopnight2014

De line-up voor de avond bestaat uit Dj’s Vinsanity en Bora voor de Koreaanse pop, deze Dj’s waren ook aanwezig op de CLUB HEIMAT: J-POP & K-POP editie! DJ MK☆ voor de Japanse pop, heeft al eerder gedraaid op Deshima Sounds. En VJ Beyoncé van Vreden voor Koreaanse en Japanse pop!

Tijdens deze editie van de K-POP en J-POP nacht is er een dress up contest. Voor deze editie is er geen specifieke thema, maar zolang het Aziatisch is is het goed! Diegene die de meest geweldige outfit van de avond heeft wint een prijs met een K-POP tintje! En ben je op zoek naar Koreaanse pop of kawaii merchandise? Er zullen twee stands staan op deze avond, namelijk Kawaii Deluxekpopmaniacs.nl and popasia.nl.

Illustratie artiest Alona van Rosmalen en haar vrienden zullen deze gehele avond werken aan een artwork in Aziatische stijl. Dit is live te bewonderen terwijl de goede deuntjes van Koreaanse en Japanse pop je aan het dansen maken.

Wil je aanwezig zijn? Entree is €8,- voor een avond van 21.00 tot 02.00 uur. Roodkapje is te vinden aan de Teilingerstaat 128 in de grote stad Rotterdam. Minimum leeftijd voor deze avond is 16 jaar. Voor de laatste updates is het aan te raden om aan te melden via het Facebook evenement!

Bron: Somaek Entertainment

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?