AVO blog interview met heidi.

Binnenkort gaat de Europese tour van heidi. van start, voor AVO blog genoeg reden om de band nog even te interviewen voordat ze richting Europa komen. Hebben Yoshihiko, Nao, Kohsuke en Kiri zin in de Europese tour? Hebben ze de Europese talen al onder de knie? En met wat voor cadeautjes kunnen jullie de bandleden blij maken? Lees het in dit interview!

AVO blog: Voor diegene die jullie nog niet kennen, willen jullie jezelf voorstellen en vertel dan iets wat fans nog niet van jullie weten.
Yoshihiko: Ik ben de zanger Yoshihiko. Misschien weten jullie allemaal niet dat ik van nature krullend haar heb.
Nao: Mijn naam is Nao, ik ben de gitarist. Een niet zozeer bekend feitje is dat ik graag een dutje doe.
Kohsuke: Het is Kohsuke op bas! Wist je al dat ik nogal een gevoelig mens ben?
Kiri: Ik ben Kiri en drummer. Ik denk dat veel fans nog niet weten dat ik van alcoholische dranken hou.

AVO blog: Voor diegene die heidi.’s muziek nog moet leren kennen, met welk liedje zouden ze moeten starten om te luisteren?
heidi.: Hmm .. Het is echt moeilijk om een van onze liedjes te kiezen. Maar we hebben een aantal van onze MV’s op onze Youtube kanaal dat je kunt kijken, dus zorg ervoor om dit eerst te bekijken.

heidi.'s look voor het aankomende album "Human".
heidi.’s look voor het aankomende album “Human”.

AVO blog: Binnenkort zijn jullie voor het eerst op Europese tour, hebben jullie er zin in? En waarin het meest?
heidi.: Ja, we kijken er echt naar uit. We gaan samen met iedereen veel verder dan de taalbarrière, ook buiten de muziek.

AVO blog: Hebben jullie al geoefend op de Europese talen? Wat kunnen jullie al zeggen? Kunnen jullie al hallo en dankjewel zeggen in bijvoorbeeld Russisch, Duits of Frans?
heidi.: Er zijn zoveel verschillende talen in Europa! (lacht) Dus is het echt moeilijk om ze allemaal te bestuderen, maar natuurlijk hebben we geprobeerd om de groet en een aantal eenvoudige woorden en zinnen te onthouden. Er is nog tijd, dus we zullen proberen om een beetje meer te studeren.

AVO blog: Afgezien van het optreden, wat vinden jullie het leukste van touren?
heidi.: Naast de tour zelf, we houden van de landschappen en de verschillende gerechten dat we zullen kunnen eten in elk land.

AVO blog: Soms brengen fans van bands cadeaus mee voor hun favoriete band(lid). Waarmee kunnen de Europese heidi. fans jullie mee verblijden?
heidi.: Een cadeautje voor ons, nou, kom naar onze liveshow, laat jezelf enthousiast worden tijdens onze show en geniet van de muziek en dan…. jullie luide kreten van vreugde en jullie lachende gezichten is het beste cadeau! We zullen op jullie wachten.

AVO blog: Jullie hebben de afgelopen jaren diverse CD’s en singles uitgebracht, de laatst uitgebrachte waren drie digitale singles genaamd glide, ori en tomoshibi in november 2013. Hoe krijgen jullie het idee voor een nieuw album en hoe vertaal je dit tot muziek composities voor heidi.?
heidi.: Gebeurtenissen uit het dagelijks leven of gewoon van gevoelens die we hebben ervaren tijdens een liveshow bijvoorbeeld.

AVO blog: In mei kunnen wij een nieuw album van jullie verwachten. Het album draagt de titel Human en bevat aardig wat nieuwe liedjes. Waarom deze titel en wat kunnen de fans verwachten van dit album?
heidi.: Het nieuwe album “Human” zal echt een heidi.-achtig album zijn dat het ware aard van heidi. zal tonen. Iedereen die heidi. leuk vindt zal zeker dit album leuk vinden. Dat is ook de reden waarom het album de titel “Human” draagt. Het is voor alle mensen daarbuiten…

AVO blog: Zullen de liedjes van dit album te horen zijn op jullie Fly High tour?
heidi.: Zorg ervoor dat je klaar staat om wat van de nieuwe liedjes tijdens de tour te horen!

AVO blog: Jullie zijn al even bezig in de muziekwereld. Wat zijn de meest belangrijke dingen die jullie geleerd hebben? Enige levenslessen?
heidi.: Als we het moeten samenvatten: Geef nooit op met wat je wilt doen!

AVO blog: Laten we praten over de verre toekomst: Waar denken jullie te zijn over 10 jaar? Nog steeds in de muziekwereld?
heidi.: We willen ook doorgaan met heidi. over 10 jaar… maar in eerste instantie zullen we proberen alle dingen te bereiken en te doen, we kunnen dat nu doen met al onze macht!

AVO blog: En hoe zat dat vroeger, toen jullie jong waren: Wat wilden jullie worden? Hadden jullie een droom als jonge jongens?
heidi.: Natuurlijk, we hebben geheime dromen gehad.
Kiri: Bijvoorbeeld: Ik wilde een bakker worden toen ik een klein kind was.

AVO blog: We zitten alweer aan het einde van het interview. Willen jullie nog een bericht achterlaten voor de Nederlandse en Belgische lezers?
heidi.: We hebben gehoord dat beide landen echt mooi zijn en we willen de landen een keertje bezoeken. Deze keer kunnen we niet optreden in jullie landen, maar wacht op ons. We kijken ernaar uit om jullie te kunnen ontmoeten tijdens een liveshow in de toekomst.

AVO blog: Heel veel succes met de Europese tour, geniet ervan en doe jullie best!

Ik wil graag Stephanie List van KanzeN Music bedanken voor de mogelijkheid en de vertalingen van het interview en natuurlijk heidi. voor de tijd die ze genomen hebben kort voor vertrek naar Europa! heidi.’s Europese tourdata kunnen hier gevonden worden, daarnaast heeft de band een speciale video online gezet voor de fans! Laat ons weten als je de band live gaat zien!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “AVO blog interview met heidi.

  • 9 april, 2014 om 09:05
    Permalink

    superleuk interview!

    ik hoop ze ooit te kunnen zien in Nederland, het lijkt me een erg leuke band! ik ken de ze eerst alleen van naam, maar nu weet ik weer ietsje meer over ze!

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?