8e Bonsai van het Westen in Delft

Bonsai van het Westen 2014In het tweede weekend in juni (14 en 15 juni) is er weer een nieuwe editie van de jaarlijkse bonsaitentoonstelling Bonsai van het Westen. Naast de tentoontellingen zullen er diverse activiteten zijn als demonstraties van bonsai vormen, Tai Chi, Shinkendo en Ikebana. Daarnaast zullen er rondleidingen, workshops, stands en een verloting zijn.

Thema voor de tentoonstelling van dit jaar is ‘Living Colours’. De deelnemers van de tentoonstelling zullen hier uiting aan geven door middel van de opstelling. Voor de bezoekers leuk om te zien hoe de deelnemers met dit thema zijn omgegaan.

Bonsai van het Westen draait om de verzorging en presentatie van Bonsai. Het doel is om bonsaïsten – Bonsai houders – te inspireren en te motiveren en om een zo’n breed mogelijk publiek kennis te laten maken met deze unieke hobby.

Bonsai van het Westen vindt plaats in de Botanische Tuin in Delft, een kwartier lopen vanaf het centrum van Delft. De tuin dateert uit 1917 en is sinds 2007 de locatie voor de bonsai show. De tentoonstelling is beide dagen geopend vanaf 10.00 tot 17.00 uur. Entreeprijs is €4,50 en hiermee kan je direct een bezoek brengen aan de Botanische Tuin. Op 200 meter van de Botanische Tuin is het mogelijk om gratis te parkeren.

Bron: Bonsai van het Westen

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?