VIP upgrades verkrijgbaar voor Europese tour girugamesh

Volgende maand komt de band girugamesh naar Europa voor een tour. Voor de concerten is het mogelijk om de bandleden te ontmoeten door middel van een VIP upgrade. Zo’n upgrade kost je €69,- en zullen vanaf maandag 14 april te koop zijn via de website van Neo Tokyo. Naast de VIP upgrade heb je wel een normaal concertkaartje nodig.

© MAVERICK
© MAVERICK

De VIP upgrade houdt in dat je vervroegd naar binnen mag en de mogelijkheid om de band te ontmoeten, op de foto te gaan met de band en krijg je een gesigneerde Best Of album, een exclusieve girugamesh gitaarplectrum en een gelamineerde VIP pas.

De verkoop van de VIP kaartjes gaat van start vanaf maandag 14 april op twee websites: http://bit.ly/girugamesh2014-vip & Neo Tokyo. De VIP upgrades zijn niet mogelijk voor de shows in Rusland, maar wel den rest van de tourdata. Daarnaast werd even terug bekend gemaakt dat de liveshow in Kiev, Oekraine niet door ging vanwege de politieke situatie in het land.

Dit maakt de planning als volgt:

Zaterdag 24 mei 2014: PIPL Club – Moskou, Rusland*
Zondag 25 mei 2014: Zal Ozhydaniya – St. Petersburg, Rusland*
Dinsdag 27 mei 2014: Szene – Wenen, Oostenrijk
Woensdag 28 mei 2014: Club 202 – Boedapest, Hongarije
Vrijdag 30 mei 2014: Backstage Hall – München, Duitsland
Zaterdag 31 mei 2014: Colos-Saal – Aschaffenburg, Duitsland
Zondag 1 juni 2014: Divan du Monde – Parijs, Frankrijk
Dinsdag 3 juni 2014: Ninkasi Kao – Lyon, Frankrijk
Donderdag 5 juni 2014: Proxima – Warschau, Polen
Vrijdag 6 juni 2014: Zeche Carl – Essen, Duitsland
Zaterdag 7 juni 2014: LIDO – Berlijn, Duitsland
Maandag 9 juni 2014: O2 Islington Academy – Londen, Verenigd Koninkrijk
Woensdag 11 juni 2014: Nosturi – Helsinki, Finland
* Geen VIP upgrade mogelijk

De band slaat helaas Nederland over, evenals België. Maar er zijn een aantal mogelijkheden in Duitsland en Frankrijk om het concert bij te wonen. De tour draagt de naam “MONSTER”, vernoemd naar het nieuwe album dat afgelopen november uitkwam.

Bron: Neo Tokyo

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?