JapFest Zandvoort 2014

Snelle Japanse auto’s, dragraces en drifting. Spreekt dit je aan? Dan is het JapFest op het circuit van Zandvoort iets voor jou! Dit exclusief voor Japanse auto’s bedoelde festival heeft weer verschillende activiteiten op het programma staan om elke liefhebber van de Japanse auto tevreden te stellen. Zet zondag 25 mei daarom in je agenda als je hier graag naartoe wilt.

JapFest2014

Met onder anderen de Performance & Styling Gallery, Toyo Tires Time Attack en Streetlegal Dragraces vind je manieren om jouw liefde en jouw auto in de spotlights te zetten. De enige vereiste om aan bepaalde activiteiten mee te doen is dat je auto een Japanse moet zijn.

Recaro Track Time: Wil jij met je auto het circuit van Zandvoort verkennen? Dat kan! Tijdens Recaro Track Time mag je voor €40 20 minuten vrij rijden op het circuit. Perfect om je auto’s capaciteit te testen lijkt mij.

Performance & Styling Gallery: Als je geïnteresseerd in het stylen en tunen van je auto, dan is de bedrijvenstraat de juiste plek. Performance, tuning –en styling specialisten komen hier bij elkaar en laten je de laatste trends en aanbiedingen zien.

CarLimbo, powered by Santoso.com: Limbo met de auto, daar gaat het hier om. Is jouw auto het laagst? Probeer het hier uit en kijk hoever je komt. Een leuke manier om met je auto deel te nemen aan iets wat normaal gesproken met dansen geassocieerd wordt.

Streetlegal Dragraces: Een van de grootste publiekstrekkers op het Japanse Auto Festival. De unieke dragrace bedoeld voor alleen Japanse auto’s. 120 van de allersnelste straat auto’s zullen meedoen aan dit event op de 201 meter afstand dat duurt van 09.00 to 17.00. Ze zullen in 5 verschillende klassen gereden worden volgens het heads-up systeem. Er zijn geen eliminatie rondes. Aan het eind van de dag gaan de 3 winnaars van iedere klasse met een prijs naar huis.

Veel meer te doen! Naast de evenementen die ik besproken heb zijn er nog veel meer dingen te doen op JapFest dit jaar. De Toyo Tires Time Attack, de Clubpaddock en de Meguiar’s Show and Shine Contest waarbij de mooiste auto gekozen zal worden. Al met al een perfecte dag uit voor de fan van Japanse Auto’s.

Wil je tickets kopen voor dit evenement dan kun je dit met een korting al online doen voor € 15,50 een kaartje bij de entree kopen kost €18,-.Kinderen van 6 tot en met 14 jaar hebben toegang voor €5,- en kinderen onder de 6 zijn gratis. Een Showauto ticket voor de Meguiar’s Show and Shine

Contest kost €8,- de deelnemersprijs van Recaro Track Time is €40,- in de online voorverkoop en kost ter plaatse €45,- Voor het parkeren van je auto betaal je €8,-

Voor tickets en meer informatie over onder anderen de regelementen kun je terecht op de site van JapFest. JapFest is een jaarlijks festival en was eerder bekend als Japanse Autosport Festival.

Bron: JapFest

Anvica

Gastblogger voor AVO Blog met een grote interesse voor Japan en andere aziatische landen. Ik bezoek anime conventies, J-Rock/Pop en Visual Kei concerten en hopelijk in de toekomst meer Japan gerelateerde evenementen. Ik hoop hier met jullie waardevolle informatie te kunnen delen en plezier te hebben ^^.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?