Häagen-Dazs introduceert ijs met groentensmaak in Japan

De afgelopen dagen waren best lekker qua weer. Het zonnetje scheen en op windvrije plaatsen kan het dan zo warm worden, dat er automatisch zin gecreeerd wordt voor een ijsje. Maar zo’n ijsje is helemaal niet zo gezond voor de lijn! Häagen-Dazs komt met de oplossing voor diegene die graag hun gezonde groenten willen blijven eten, maar dan in ijsvorm: Spoon Vege. Een combinatie van groenten en fruit, waaronder tomaat en kers, wortel en sinaasappel.

© Häagen-Dazs
© Häagen-Dazs

Terwijl een normale Häagen-Dazs cup 12 tot 14 procent melkvet bevat zou de Tomaat-Kers variant 20 procent fruitsap bevatten en 8.5 procent melkvet. Het verschil is bijna de helft! Als je het zo bekijk, zou het gezonder moeten zijn. De Tomaat-Kers combineert kersensap met tomatenpasta om een extra pit te geven aan de tomatensmaak. De Wortel-Sinaasappel gebruikt geconcentreerde wortelsap, sinaasappelsap, vruchtvlees en schil van de sinaasappel. De combinatie is er om de smaak van de groenten iets af te zwakken, zodat het aantrekkelijker zal zijn om het te eten. Wie durft het aan?

Maar wat heeft dit allemaal te maken met Japan? Spoon Vege van Häagen-Dazs is vanaf 12 mei alleen te verkrijgen in het land van de Rijzende Zon! Voor elke 100ml mini cup met lepel betaal je ¥284. (rond de €2,-)

Bron: Häagen-Dazs via Daily Mail

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?