GALNERYUS naar Europa voor een aantal concerten

Goed nieuws voor de liefhebbers van GALNERYUS, kortgeleden werd bekend dat de Franse tourorganisatie 33 DEGREES de Europese promotor is van de band. Gister werd bekend dat er een aantal concerten gepland staan in Europa voor de powermetal band. Dit maakt het de eerste concerten in Europa voor GALNERYUS.

GALNERYUS naar Europa in 2014

Op donderdag 17 en vrijdag 18 juli treedt de band op in Frankrijk en op zondag 20 juli in Spanje. Informatie over de podia en kaartverkoop is nog niet bekend, daarnaast is onbekend of het bij deze twee data blijft.

GALNERYUS komt uit Osaka en is in 2001 gestart, de powermetal band is geïnspireerd door bands als Dream Theater, Stratovarius en X JAPAN. De band bestaat momenteel uit zanger SHO, gitarist Syu, bassist TAKA, toetsenist YUHKI en drummer Junichi. De band heeft diverse studio albums, singles, EP’s, cover albums, compilatie albums en DVD’s uitgebracht. Het laatste album was Angel of Salvation in 2012. Maar in maart kwam er een live DVD en CD uit onder de naam Reliving The Ironhearted Flag met daarop het concert dat gehouden werd op 14 oktober 2013 in Shibuya Public Hall.

Bron: 33 DEGREES, GALNERYUS

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?