Happy Birthday AVO: 11 jaar oud!

De maand mei is begonnen en dat betekent dat ik weer ga vieren dat AVO een jaartje ouder is geworden! AVO Forum startte op 16 mei 2003 als animeforum. En nu is het 11 hele jaren verder en is AVO uitgegroeid tot iets veel groters! Het gehele verhaal is inmiddels al opgetekend op AVO blog.

Happy Birthday AVO

AVO is niet alleen maar een forum, maar ook een blog! Daarnaast begint AVO ook steeds bekender te worden onder de liefhebbers van Japan en dat vinden wij erg leuk! Het AVO J-Rock Festival vorig jaar heeft ook enorm geholpen! Wij hebben regelmatig geschreven over evenementen, cd’s en artiesten mogen interviewen. Dat is diverse keren gedeeld door vele mensen, waardoor wij bekender zijn geworden. We waren afgelopen februari nog te zien op Tsunacon met een eigen stand! We komen regelmatig met video’s op YouTube (ben je al geabonneerd?). Tussendoor ben ik zelf ook nog geïnterviewd op de radio, twee uur lang in het Engels over AVO en natuurlijk ook over muziek. En er is ook nog een interview onderweg. We hebben ook eindelijk een naam voor onze mascotte, Tomoya. Zoals jullie vast hebben gezien heeft Spitch TVB alweer een ontwerp gemaakt van Tomoya! Al met al redenen om AVO in de gaten blijven te houden!

En nu geef ik een extra reden, want wie jarig is trakteert en wij willen 11 jaar AVO vieren met jullie allemaal. Hou AVO forum en blog in de gaten voor komende winacties, wij hebben wat leuks voor jullie in petto! Hieronder alle links onder elkaar, zodat je niks zal missen!

AVO Blog

Twitter: https://twitter.com/avoblog
Facebook: http://www.facebook.com/AVOblog

AVO Forum

Twitter: https://twitter.com/avoforum
Facebook: http://www.facebook.com/AVOforum

AVO Algemeen

Youtube: http://www.youtube.com/user/AVOforum
Tumblr: http://avocommunity.tumblr.com/
Instagram: http://instagram.com/avocommunity

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?