Win: 2 x 2 kaartjes voor Moshi Moshi

-deze winactie is gesloten-

Van Moshi Moshi heb je vast wel eens gehoord, in het Japans wordt het gebruikt om de telefoon te beantwoorden, en ruwweg betekent het “hallo” of “hoi”. In Nederland heeft Moshi Moshi inmiddels een andere betekenis, het is namelijk een gloedjenieuwe conventie. De conventie gaat plaatsvinden op zondag 20 juli in de Westergasfabriek in Amsterdam. De organisatoren achter Moshi Moshi, Stichting Nippon Project, willen niet alleen de traditionele, maar ook de moderne Japanse cultuur onder de aandacht brengen.  En wij mogen 2 x 2 kaartjes weggeven tijdens de winactiemaand van AVO!

moshimoshi2014-logo

Leuk om te weten: Kawaii Deluxe organiseert samen met Moshi Moshi Kawaii Fashion Tales Modeshow. Dit is de mogelijkheid om met diverse Japanse straatmode kennis te maken, van Decora naar Lolita, van Visual Kei naar Gyaru/Gal en veel meer. Er is een mogelijkheid om je aan te melden voor Kawaii Fashion Tales, maar er is beperkt plaats. Door deel te nemen maak je kans om prijzen te winnen!

Maak kans op 2 kaarten voor dit nieuwe evenement, door het volgende te doen:

Like de Facebookpagina van AVO blog én Moshi Moshi. Daarnaast is er een mogelijkheid om deze post te delen op Facebook via de widget of deel de post op Facebook voor extra kans. Daarnaast zijn er extra mogelijkheden om meer kans te maken op de prijs!

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot en met zondag 11 mei, dat betekent dat de winactie kort loopt en dat je niet te lang moet nadenken om eraan mee te doen! De winnaar wordt bekend gemaakt via Facebook en AVO blog zelf.

Mocht je niet winnen, dan kan je je kaartjes online kopen! Early Bird zijn momenteel verkrijgbaar voor €15,- en mocht je mee willen doen met de Lolita Tea Party, dan betaal je in totaal €45,-.

Heel veel succes!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

6 gedachten over “Win: 2 x 2 kaartjes voor Moshi Moshi

 • 2 mei, 2014 om 20:10
  Permalink

  Leuke actie zeg! Ik ben erg benieuwd wat deze nieuwe conventie ons gaat brengen! De Fashion Show door Kawaii Deluxe lijkt me erg leuk! Ik doe mee

  Reactie
 • 3 mei, 2014 om 08:31
  Permalink

  Ik zit nog te twijfelen of ik heen wil gaan omdat het nieuw is maar het lijkt me sowieso wel leuk eigenlijk :) cool dat jullie kaarten weggeven!

  Reactie
 • 7 mei, 2014 om 12:05
  Permalink

  Leuke actie ^^ ik ben erg benieuwd naar de con

  Reactie
 • 7 mei, 2014 om 16:04
  Permalink

  Nyuu leuke actie :D
  Ben ook benieuwd naar deze nieuwe event! ^^

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?