Win: 1 x een plek in de Kyaraben workshop bij Roppongi

-deze winactie is gesloten-

Zoals bekend bestaat AVO 11 jaar dit jaar en in deze verjaardagsmaand vinden wij het leuk om onze lezers, maar ook de leden van het forum, te verrassen.

Dit keer komen wij met een winactie in samenwerking met de winkel Roppongi. Roppongi is een fysieke winkel in Amsterdam aan de Rozengracht 15, met een webwinkel eraan gekoppeld. Daarnaast zijn de medewerkers van Roppongi, waaronder de dames achter de winkel Jet en Ingrid, regelmatig op conventies te vinden met een eigen stand. Roppongi verkoopt heel veel leuke hebbedingetjes beginnend van Japanse snacks en frisdranken (denk aan Pocky en Ramune!) tot aan Japanse stof, origami, servies, boeken en zo veel meer! Sowieso is het aan de Roppongi stand op de conventies altijd leuk om even te snuffelen tussen de leuke Japanse dingentjes.

kyarabenworkshopIn de winkel zelf zijn er regelmatig workshops te volgen, waaronder manga tekenen en bento workshops! Bento is het Japanse woord voor een maaltijd in een box. Er zijn diverse soorten bento, waaronder de kyaraben, de karakter bento. Kunstwerken van eten in de vorm van een populair karakter, denk maar aan Hello Kitty, Nijntje en veel meer.

De Kyaraben workshops worden gegeven door Noriko Aoki. Noriko is een manga artiest en zeer bedreven in het maken van karakter bento’s. Tijdens de workshop, die een uur duurt, leer je met behulp van allemaal tips, trucs en vormpjes en natuurlijk de juiste ingrediënten & tools hoe je zelf een leuke bento vult. Natuurlijk mag je je zelfgemaakte bento na afloop opeten of meenemen om je meesterwerk thuis te laten zien.

Ik mag 1 plek weggeven voor deze leuke workshop als onderdeel van de verjaardagsmaand van AVO! Je kan kiezen tussen een workshop op zaterdag 21 juni of zaterdag 12 juli van 13.00 tot 14.30 uur.

Er staat natuurlijk wel wat tegenover om kans te maken op deze workshopplek! Like de Facebookpagina van AVO blog én Roppongi en/of volg AVO blog en Roppongi op Twitter. Nog beter is om daarnaast ook de app te downloaden van Roppongi voor op je telefoon.  Daarnaast zijn er extra mogelijkheden om meer kans te maken op de prijs! Meedoen kan via de Rafflecopter widget!

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot en met woensdag 21 mei, dat betekent dat de winactie kort loopt en dat je niet te lang moet nadenken om eraan mee te doen! De winnaar wordt bekend gemaakt via Facebook en AVO blog zelf. Heel veel succes!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Win: 1 x een plek in de Kyaraben workshop bij Roppongi

 • 13 mei, 2014 om 15:00
  Permalink

  Leuke give away!
  Ik wilde dit stiekem wel eens een keertje doen!
  Mooie gelegenheid!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?