Zwei naar Abunai! 2014: Class Dismissed

zwei2014De muzikale gast voor Abunai! 2014 is bekend: het popduo Zwei! Zwei bestaat uit Megu en Ayumu die hun muzikale carrière startte in 2003. Megu heeft model gestaan voor het Japanse punkmerk SeXpoT RevenGe en in Kera Magazine. In Zwei is Megu de bassiste. Voor Zwei was Megu onderdeel van de band Pineal. Ayumu was de ex-zangeres van de indieband Cherry Feel. Die band stopte in 2002.  De naam Zwei staat voor de twee verschillende soorten muziek die zij brengen.

Zwei trad vorig jaar nog op Animagic en zal daar dit jaar ook verschijnen. Het duo heeft al diverse singles en albums op hun naam staan. Afgelopen 30 april kwam in samenwerking met Ito Kanako de single Brave the Sky uit. Vorig jaar bracht het duo nog een album uit, Re:Set. Op 25 juni komt de nieuwe single “Yakusoku no Augment” (The Promised Augment) voor de PS VITA game ROBOTICS;NOTES ELITE uit.

Kaartjes voor het concert van Zwei zijn te koop in combinatie met een zaterdag of weekend ticket. De 12de editie van Abunai! zal plaatsvinden van vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus in NH Koningshof in Veldhoven. De 2014 editie van Abunai! heeft als thema Class Dismissed! Tijdens deze editie worden we ondergedompeld in de schooldingen: we gaan terug naar school!

Het programma begint langzamerhand bekend te worden. We mogen, zoals de afgelopen jaren, een hoeveelheid workshops, lezingen en competities verwachten evenals een grote dealerroom.

De tickets voor de zaterdag kosten €28,- in de voorverkoop en €34,- aan de deur. De tickets voor vrijdag en zondag kosten €19,- in de voorverkoop en €25,- aan de deur. Voor zaterdag en zondag kan je een 2-days ticket kopen voor €36,- in de voorverkoop en €42,- aan de deur. En mocht je het gehele weekend willen gaan, van vrijdag tot en met zondag, dan betaal je €43,- in de voorverkoop en €49,- aan de deur. Vier weken voor Abunai! zullen de deurprijzen van toepassing zijn. Meer informatie over de prijzen, maar ook over slaapplaatsen is hier te vinden.

Bron: Abunai!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?