Toch herinneringen en foto’s van je ex bewaren?

Je relatie is voorbij en je bent toe aan een nieuwe relatie, je zit nu echter met een dilemma. Je wilt de oude foto’s van je ex eigenlijk niet kwijt, echter wil je ook niet dat je nieuwe partner deze foto’s tegen komt. Gelukkig hebben ze hier in Japan een oplossing voor!

Door gebruik te maken van een service genaamd MinikuLove worden jouw spullen opgeborgen in een warenhuis. Je spullen worden hier niet alleen bewaard maar je kan ze ook online bekijken voor wanneer je weer eens sentimenteel bent en wilt terug denken aan de tijd die je met je ex hebt doorgebracht.

Het bedrijf zelf heeft geen moeite om zichzelf in het spotlicht te zetten en geeft een frisse uitstraling aan de service. Dat laten ze ook duidelijk zien in hun reclame waar alles luchtig en leuk is gehouden.

Het kost momenteel ¥250 voor een kartonnen doos waar je een maximaal van 30 objecten in kwijt kan. Hierna betaal je ¥250 per maand voor de opslag kosten. Voor extra diensten betaal je wel wat extra. Zo heb je de optie om een professional in te huren om je liefdesbrieven in te spreken voor ¥4200. De opname wordt netjes voor je op een cd gebrand en krijgt een originele hoes. Op jou verzoek kan de cd ook opgestuurd worden, echter kost dit wel ¥800 extra, je kan er ook voor kiezen om het in opslag te laten zonder extra kosten.

De service laat zelf weten dat ze vrijwel alles willen opslaan behalve zaken die echt veel geld waard zijn, denk hierbij aan kostbare sieraden bijvoorbeeld. Ook worden er geen licht ontbrandbare stoffen als benzine geaccepteerd of levende objecten, hieronder vallen zowel planten als dieren. Mocht je de opgeslagen spullen graag terug ontvangen is dit ook geen probleem al dien je dan wel rekening te houden met eventuele extra service en verzend kosten.

Bron: Kotaku.com.au

Cypher

Moderator op het forum van het anime en manga subforum. Interesses liggen in Japanse cultuur, mythologie. Maar ook in zowel technologie en psychologie. Ben ook te vinden op Twitter @0_Cypher.

Eén gedachte over “Toch herinneringen en foto’s van je ex bewaren?

  • 15 mei, 2014 om 05:42
    Permalink

    En dan met een vet Australisch/Nieuw-Zeelands accent: “Don’t move, it’s dangerous!”. Vraag me wel af of hier echt vraag naar is, maar leuk idee!

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?