GALNERYUS voegt extra datum toe aan Europese Tour

33 Degrees, de organisator van de Europese tour van GALNERYUS, heeft een extra datum toegevoegd aan de Europese tour. Naast Frankrijk en Spanje komt de band ook optreden in Duitsland. Goed nieuws voor de fans in Nederland, het optreden zal plaatsvinden in Die Werkstatt in Keulen!

GALNERYUS2014

De heavy metalband komt voor het eerst naar Europa en zal uiteindelijk in drie landen optreden. Mocht je één van de eerste 100 mensen zijn die een ticket koopt via deze website, dan krijg je toegang tot de signeersessie op de dag van het concert. De kaartverkoop is al van start gegaan. Kaartjes voor de show zijn €20,- en toeslag.

Nog niet bekend met GALNERYUS? Hierboven een video van het liedje DESTINY, dit liedje werd gebruikt in de muziekvideo games GuitarFreaks XG2: Groove on Live en DrumMania XG2: Groove on Live. Het liedje is ook terug te vinden op het album Resurrection. Dit album kwam uit in 2010.

Bron: 33 Degrees

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?