Japan Music Fest maakt derde band bekend: Sadie

Sadie is de derde band die zal spelen op de eerste editie van Japan Music Fest in de l’Olympia in Parijs, hiermee is de line-up van het evenement compleet. Het is voor Sadie het eerste optreden in Europa.

japanmusicfestEerder werd al bekend dat de bands DEAD END en SuG zullen spelen op die dag. Japan Music Fest’s doel is om mensen nieuwe talenten kunnen ontdekken door zeer bekende bands uit Japan op het podium te verwelkomen.

De visual kei band Sadie is actief sinds 2005. De band staat erom bekend om de melodieuze en toch aggressieve sound. De band bestaat uit zanger Mao, gitaristen Tsurugi en Mizuki, bassist Aki en drummer Kei. De band heeft al diverse cd’s op hun naam staan. Eerder deze maand heeft de band een mini-album onder de naam bleach uitgebracht.

De kaartjes voor dit evenement verschillen tussen de €33,- voor een orkeststaanplaats, €38,50 voor een balkonplaats, €44 voor een plaats in de tussenverdieping en €120,- voor een VIP kaartje met een orkeststaanplaats, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om de groepen te ontmoeten. Daarnaast kom je ook eerder de zaal binnen. Op de website van l’Olympia is het mogelijk om de kaartjes te kopen.

De vervroegde entree, dit kan met een VIP kaart, is om 16.00 uur. De deuren zelf zijn dan om 17.00 uur open en het evenement gaat een uur laten, namelijk om 18.00 uur van start.

JapanMusicFest_officialposter

Via de officiële Facebook pagina kan je op de hoogte gehouden worden van alle ins en outs van het evenement.

Bron: Japan FM, Japan Music Fest

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?