Lolita Kawaii Weekend 2014

In het weekend van 23 en 24 augustus is er weer een nieuwe editie van de Lolita Kawaii Weekend. Dit jaar zijn er twee speciale gasten, waaronder één die het vorig jaar zo gezellig vond dat ze dit jaar gewoon wéér komt: Misako Aoki. Daarnaast zal Yumi Fujiwara, bekend als designer van Innocent World, aanwezig zijn als speciale gast van het evenement. Uiteraard wordt verwacht dat alle deelnemers van dit weekend zich houden aan de dresscode, namelijk Lolita Fashion, Elegant Gothic Aristocrat of Dandy.

lolitakawaiiweekend2014

Op zaterdag is er een high tea en een mogelijkheid tot een meet en great met Misako en Yumi. Daarnaast zal er een verloting, markt en modeshow zijn. Op zondag zal er een verrassingsuitje zijn met de speciale gasten inclusief een lunch. Meer zal bekend gemaakt worden op de website van het evenement.

De kaartverkoop is inmiddels al van start gegaan. Voor alleen zaterdag kost een kaartje €85,- en voor het gehele weekend kost het €130,-. Mocht je interesse hebben om te gaan, dan is het handig om niet al te lang meer te wachten om te besluiten of je gaat of niet.

En mocht je besloten hebben, koop voor 13 juli een kaartje en maak kans op een leuke prijs: een ontmoeting met daaropvolgend een leuke dag met Misako en Yumi op vrijdag 22 augustus. Meer informatie op de Facebookpagina van Lolita Kawaii Weekend.

Bron: Lolita Kawaii Weekend

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?