Smaakpapillentest: Nogmaals de Ramen Burger van Lotteria

This post is also available in: English

De vorige keer hebben jullie mijn smaakpapillentest van de Ramen Burger van fastfoodketen Lotteria al kunnen lezen. Gezien Lotteria nogmaals de Ramen Burger is gaan verkopen, ben ik het opnieuw gaan testen. Smaakt het nu beter?

Woensdag 28 mei was ik in de stad Osaka. Ik kwam een vestiging van Lotteria tegen en heb daar een set gekocht, bestaande uit een Ramen Burger en Ramen soep. Ik kon kiezen tussen 3 versies: 1 schijf voor ¥ 650, 2 schijven voor ¥ 700 en 3 schijven voor ¥ 750. Na kort nagedacht te hebben, koos ik voor 2 schijven.

Ramen Burger 2014

Tijd om te gaan eten! いただきます!

Hier zie je de Ramen Burger en de soep dichterbij. Tijd om te proeven en te dippen!

De vraag is nu: hoe smaakt het? De ramen is lichtjes gebakken. De smaak van de Ramen Burger vond ik erg interessant. In de soep zijn Chinese bamboescheuten te vinden. Chinese bamboescheuten vind je in vele ramensoep. De benaming hiervoor is menma. De soep is anders dan de vorige keer en dat is positief. Ik vind deze soep veel lekkerder.

Mijn conclusie voor deze keer is: mocht ik weer naar de Lotteria gaan, dan koop ik weer een set!

Mikulate

Hoi(>ω<.)b Ik ben Japans. Ik studeer Engels. Ik lever mijn verslagen in in het Engels en deze worden vertaald naar het Nederlands.

Eén gedachte over “Smaakpapillentest: Nogmaals de Ramen Burger van Lotteria

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?