I-アイ-’s Hiroaki start soloproject en komt naar Europa

V.I.P, het solo project van I-アイ- (I-ai-) zanger Hiroaki Nakashima, komt voor een debuut concert naar Europa. Het debuutconcert zal plaatsvinden op vrijdag 29 augustus in Stockholm in Zweden. Dit is niet alles, want een dag later – op zaterdag 30 augustus – zal er een tweede concert plaatsvinden in Uppsala in Zweden.

VIP_Hiroaki
Op 29 augustus speelt Hiroaki in Lakeside, tickets zijn hier verkrijgbaar. Op 30 augustus speelt Hiroaki op de Oost Aziatische Popcultuur conventie Peppcon in Uppsala.

Het project van Hiroaki ging in mei van dit jaar van start. V.I.P staat voor Vocalist I-ai- Project. De visie van het project is om betrokken te raken in diverse muzikale activiteiten met mensen over de gehele wereld.

Afgelopen januari was Hiroaki nog in Europa met Yuki als duo I-アイ- (I-ai-). Hierbij speelden ze ook in Nederland en België. Een mini-documentaire over de Europese tour van het duo is hier te zien. Omdat I-アイ- (I-ai-) heeft getekend bij de Zweedse agentschap Nyanko Scandal Factory, was de keuze niet al te moeilijk om ditzelfde te doen met V.I.P.

Om V.I.P te volgen is er een website online gezet, daarnaast is het project te volgen via Twitter en Facebook.

Bron: Nyanko Scandal Factory

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?