Handig voor het WK: Pachi Pachi Clappy kunstmatige handenklapper

Ook al heb ik weinig met het aankomende WK (het begint aanstaande donderdag al!), kwam ik iets tegen waarbij ik wel meteen dacht: dat is iets voor bij het aanmoedigen van je favoriete team. Met de Pachi Pachi Clappy van Evolete klap de handen samen, zodat je het zelf niet hoeft te doen. Lang staan klappen bij je favoriete concert, doen je handen ervan pijn of zijn ze moe? Deze gadget is handig bij dit soort gelegenheden!

Pachi Pachi Clappy is verder niet automatisch, diegene die de gadget in de handen heeft moet drukken op de trekken op het handvat. Bij elke keer dat je er op drukt, zie je dat de handen geklapt worden, maar ook het mondje van de gadget opent.

Pachi Pachi Clappy

De gadget is te koop in drie kleuren, namelijk rood, blauw en zwart. Bij je aankoop krijg je een blad met stickers om je klapper te personaliseren en daarna te applaudisseren voor je favoriete band, sportteam of jezelf.

Bron: InventorSpot.com

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?