Nieuwe Shampoo Bar in Tokyo belooft je een dutje, anders geld terug!

Japan heeft wel vaker van die dingen die je niet zo gauw in Nederland of België zou terug vinden. Zo ook de Shampoo Bars die je inmiddels kan vinden in Tokyo en Fukuoka stad.

Deze bars zijn winkeltjes waar je je haren kan laten wassen, maar ook de mogelijkheid geeft om je ogen te sluiten en te relaxen tussen de drukke werkuren door. De Shampoo bars worden veelal bezocht door de ‘salary’mannen en kantoorvrouwen. Je krijgt een shampoo behandeling, over beter gezegd je haar en hoofdhuid, daarbij krijg je ook een hoofdmassage.

ShampooBarLaatst is er een nieuwe Shampoo bar geopend in Tokyo’s Akasaka district en om dat te vieren heeft de Shampoo bar een nieuw menu item: Een ‘Shampoo Dutje’. Je krijgt 10 minuten lang een ontspannende shampoo behandeling, gevolgd door een 5 minuten lang hoofdhuid massage (terwijl je een heet handdoek op je gezicht krijgt voor een extra ontspanning) en daarna 5 minuten lang een hoofdhuid acupressuur massage.

Mocht je niet in slaap vallen tijdens deze behandeling, dan krijg je je geldbedrag in geheel terug. Nu klinkt dit behoorlijk goed, vooral als je in de stress zit of de druk voelt van het werken. Even kunnen dutten kan soms een flinke energie boost geven om de rest van de werkdag aan te kunnen! De prijs? ¥ 2000. Je kan daarnaast nog voor een extra ¥ 200 een oog masker erbij krijgen tijdens de behandeling, voor die extra oppepper voor en rondom je ogen!

Bron: RocketNews, Shampoo Bar Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?