Tijd voor een spelletje: Attack on Titan Jenga

Even tijd voor wat minder serieuze dingen. Tijd voor een spelletje! In het verleden vond ik het weleens leuk om Jenga te spelen, een houten toren waar je om de beurt een blok uit de toren moet halen en bovenop de toren moet leggen. Uiteindelijk valt de toren uit instabiliteit om.

Attack on Titan Jenga

Beeld je nu in dat je beland bent in Attack on Titan. De Colossal Titan komt eraan en het is aan jou om de muur omhoog te houden. Dit spel lijkt op Jenga, maar heeft een extra tintje. Op elke steen staan ook diverse berichten op, waaronder “zing het openingslied”, waardoor er extra variatie in het spel zit. Natuurlijk moet je wel Japans kunnen lezen.

Attack on Titan Jenga

Het spel is gemaakt door Zoruhura en kan bijvoorbeeld bij Tokyo Otaku Mode gekocht worden voor een prijs van €46,-.

Attack on Titan (進撃の巨人, Shingeki no Kyojin) is een manga en anime serie. De manga is geschreven en getekend door Hajime Isayama. De anime is geproduceerd door Wit Studio. Beide series zijn goed ontvangen, de manga werd tweede van de meestverkochte mangaseries in 2013. De animeserie heeft diverse prijzen gewonnen. Attack on Titan draait om de avonturen van Eren Yeager, zijn geadopteerde zus Mikasa Ackerman en hun vriend Armin Arlert. Nadat de buitenste muur wordt doorbroken door de Titans, waaronder de 60-meter hoge zonder vel Colossal Titan en de abnormaal intelligente Armored Titan, en zijn moeder stervende in de resulterende verwoesting, Eren zweert wraak tegen de Titans en later het leger in gaat, vergezeld van Mikasa en Armin.

Bron: Anime News Network

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?