Europese tour voor SAGA

SAGA-Stairs
Het trio SAGA komt naar Europa voor een tour, dit liet HIGHFeeL weten. De groep heeft de Japans-Europese agentschap gekozen als promotor. SAGA bestaat uit groepsleden uit Korea (Ramy), China (Kevin) en Japan (Rio) en met z’n drieën maken ze ‘Nieuw Aziatische’ electropop. Hun doel is om heel Azië te verenigen met muziek. Afgelopen maart had SAGA als trio een debuut, met onder andere een themaliederen voor Chinese dramaseries, een mix voor het liedje van de Indonesische meidengroep Cherrybelle en muziek voor commercials. SAGA is een reboot van de eerdere groep SaGa (bekend van bijvoorbeeld het liedje voor Initial D en Viewtiful Joe), de reboot is gedaan door Rio die nu als producer voor SAGA is. Ramy en Kevin zijn zijn de vocalisten in SAGA.

De Europese tour zal in tenminste twintig steden plaatsvinden. De precieze tourdata zijn nog niet bekend gemaakt gemaakt, wel is bekend dat de tour in november 2014 zal plaatsvinden. Mocht er meer informatie bekend gemaakt worden, dan zie je dit zo snel mogelijk op AVO Blog!

SAGA is te volgen via de officiële website, Facebook, Twitter, YouTube en Soundcloud.

Bron: HIGHFeeL

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?