Lolita Kawaii Weekend geannuleerd

De Lolita Kawaii Weekend, die zou plaatsvinden op zaterdag 23 en zondag 24 augustus, gaat niet door. De organisatie achter het Lolita Kawaii Weekend hebben laten weten dat het weekend niet doorgaat door omstandigheden buiten hun controle. Tijdens dit weekend zouden speciale gasten Misako Aoki van de Japan Lolita Association en Innocent World ontwerpster Yumi Fujiwara aanwezig zijn voor een high tea op de zaterdag en een uitje naar Paleis het Loo.

De organisatie heeft excuses aangeboden voor deze annulering en zal de kaartjes zo snel mogelijk vergoeden aan diegene die al een kaartje hadden gekocht voor het weekend.

Om de pijn te verzachten wil de organisatie toch iets maken van het weekend, 23 en 24 augustus,  maar zonder de Japanse gasten. Hierbij is jullie stem nodig, de organisatie heeft een poll geplaatst met de vraag of er interesse is in een tea party met markt en verloting voor €45,-. Hiervoor moet minstens 30 personen interesse tonen om het door te laten gaan. Daarnaast wil de organisatie een open meeting organiseren op Paleis het Loo op de zondag. Hiervoor moet de Facebook pagina in de gaten gehouden worden.

Bron: Lolita Kawaii Weekend

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?