Na Tomocon nu ook een TomoFair!

Na een geslaagde Tomocon, heeft de organisatie vast de smaak te pakken gekregen, want op zaterdag 4 oktober wordt er de allereerste TomoFair gehouden. De TomoFair zal gehouden worden in de Jan Massinkhal in Nijmegen.

TomoFair

Wat houdt deze TomoFair precies in? Het zal een indoor Japanse markt zijn van meer dan 2500 vierkante meter. In deze ruimte zullen er lezingen, workshops, demonstraties, aandacht voor cosplay, Japanse gerechten en merchandise zijn. Meer dan 150 kramen zullen er staan om jullie te verleiden om leuke Japan gerelateerde spulltjes te kopen. Onder andere Kawaii Deluxe, Kawaii Koneko, Animere, Runuri, Star Sprinkles en Vivi Clothes hebben al toegezegd aanwezig te zijn op de Fair.

TomoFair zal van 10.00 tot 17.00 uur zijn, tickets voor de dag zijn €2,50 in de voorverkoop. De Jan Massinkhal is te vinden aan de Nieuwe Dukenburgseweg 5 in Nijmegen. Dit is slechts 10 minuten van station Nijmegen Dukenburg en 15 minuten vanaf Nijmegen Centraal. Ben je met de auto? Parkeren is gratis.

Bron: TomoFair

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?