Cozy Room komt met de Kakureya: een schuilplaats voor gamers

Voor gamers die geen last hebben van claustrofobie en een plek voor zichzelf willen hebben, maar weinig ruimte hebben, is deze ruimte meer dan geschikt. Het is een innovatieve oplossing voor iedereen die een gameplekje hebben die niet afgesloten genoeg is. De Kakureya (schuilplaats in het Japans) ziet er aan de buitenkant uit als een logge kast, maar aan de binnenkant zit er een comfortabele stoel, legplanken, laden, ruimte om de monitor op te hangen en LED verlichting.

De stoel rolt op wielen, zodat je je kan omsluiten in een gezellige game-ruimte,studieplek, bioscoop of wat dan ook! De Kakureya’s afgesloten ruimte blokkeert afleidingen van buitenaf, zodat er gewerkt of gestudeerd kan worden in alle rust. Daarnaast is er verder genoeg ruimte in de Kakureya om je spulletjes in kwijt te kunnen in kastjes en laden.

De Kakureya is 120 centimeter breed, 125 centimeter lang en 150 centimeter groot. Omdat het op bestelling gemaakt wordt kost het je ¥798,000, maar mocht het massa geproduceerd gaan worden, dan zal de prijs dalen tot ¥ 398,800. De productie en levering neemt drie maanden in beslag.

Kakureya is ontworpen door de Japanse meubelontwerper Cozy Room. Op de website zijn er meerdere meubels te vinden die erg handig zijn voor kleine woningen, wat niet ongewoon is in Japan.

Bron: Cozy Room via Anime News Netwerk

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?