Lolita Kawaii Weekend in een ander jasje

De Lolita Kawaii Weekend krijgt een andere invulling dan eigenlijk de bedoeling was. Vorige week werd bekend dat de Lolita Kawaii Weekend die gepland was, met de Japanse gasten Misako Aoki van de Japan Lolita Association en Innocent World ontwerpster Yumi Fujiwara, niet door zou gaan.

lolitakawaiiweekend2014

De organisatie liet meteen weten toch iets te willen doen in het weekend van 23 en 24 augustus. Na een peiling op Facebook zijn de volgende activiteiten besloten: Op de zaterdag 23 augustus zal er een Lolita tea party zijn in Hotel&Restaurant Karel de Vijfde in Utrecht. De dag is van 13.00 tot 19.00 uur en zal inclusief een markt en loterij zijn. Tickets voor deze Lolita tea party zijn verkrijgbaar via Mfashion voor €45,-.

Op zondag 24 augustus is er een Lolita palace meetup in Paleis Het Loo in Apeldoorn. Er zal een picknick zijn in de tuin van het paleis, wat best wel bijzonder is! Daarnaast is het mogelijk om een kijkje in het paleis te nemen. De middag begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Belangrijk is dat je je eigen lunch meeneemt en daarbij een entreekaartje moet regelen. Mocht je een museumjaarkaart in bezit hebben, dan is de entree gratis! Alle lolita’s zijn welkom om hier te komen!

Bron: Lolita Kawaii Weekend

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?