Moi dix Mois speelt op KUBANA Festival

De symfonische metalband Moi dix Mois zal spelen op het KUBANA Festival dat zal plaatsvinden van donderdag 14 tot en met dinsdag 19 augustus van dit jaar. KUBANA is het grootste Russische rockfestival en bevindt zich aan de Zwarte Zee.

2011-MoidixMois
© Moi dix Mois, Midi:Nette

Moi dix Mois is een muzikaal project gestart in 2002 door ex-Malice Mizer gitarist Mana. De band heeft diverse albums, singles en DVD’s uitgebracht. In 2012 kwam het album Reprise uit om het tienjarig bestaan van de band te vieren. De band bestaat momenteel uit gitarist, toetsenist Mana, zanger Seth, bassist Sugiya en drummer Hayato. Tot een maand geleden was de gitarist en zanger (death vocals) K lid van de band. De muzikant overleed onverwacht op 19 mei 2014. Mana liet in zijn blog weten dat hij bezig is met een speciaal nummer ter ere van K, dit nummer zal later uitgebracht worden.

Moi dix Mois zal optreden op de Libre Stage op 16 augustus. Andere bands die optreden op dit Russische festival zijn VOLBEAT, Madness, Bastille en Bring me the Horizon. Vorig jaar trad The Gazette nog op dit festival.

Kaartjes voor het festival zijn online verkrijgbaar. De prijzen liggen tussen de €183,- voor 5 dagen lang plezier tot aan €301,- met toegang tot geheime feestjes, camping overnachting en meer. Het is mogelijk om de kaartjes via PayPal te betalen.

Bron: Kubana, Moi dix Mois

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?