Deze donut is niet eetbaar!

Tijd voor een snack. Iemand zin in een donut? Deze donut ziet er dan wel erg lekker uit, maar echt eetbaar is hij niet! Dit is een camera in de vorm van een donut. De Chocolate Donut Camera maakt foto’s en video’s met een instagram tintje. Liefhebbers van instagram kunnen hun hart op!

chocolate-donut-camera-1chocolate-donut-camera-2chocolate-donut-camera-3

De camera heeft kleurfilters en kan foto’s en video’s maken met een retro-feel. In totaal zijn er vijf diverse filters om mee te spelen. Daarnaast is de camera een leuke accessoire om mee te nemen naar conventies om daar foto’s of video’s te maken van leuke cosplays!

De Chocolate Donut Camera bevat:

Camera: 3MP, CMOS images sensor
Geheugen: microSD, SDHC, up to 32GB
Lens: F2.8, f=4.06 milimeter
Shutter: electronisch, 1/2-1/100 seconden
Foto’s (JPEG): 1536 x 1536 pixels
Video (AVI): 640 x 480 pixels
Vijf kleurenfilters
Grootte: ongeveer 85 x 27 milimeter
Gewicht: ongeveer 62 gram
Vermorgen: USB 2.0, internal lithium ion batterij
OS: Windows XP SP2 / Vista / 7
Instructies: Japans (maar makkelijk te gebruiken)

Om een voorbeeld te geven van de kwaliteit en de diverse filters is er een filmpje gemaakt.

De camera is verkrijgbaar via Japan Trend Shop voor $ 100 (ongeveer €75,-).

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?