Videoberichten van BABYMETAL aan de fans in Europa

De meiden van BABYMETAL hebben voor elk land waar ze gaan optreden een aparte video opgenomen voor de fans. De meiden doen hun best om een woordje Frans, Duits en Engels te doen. Leuk detail: De spandoeken die de meiden vasthouden bevatten de vlag van het land waar ze gaan optreden.

Frankrijk:

Duitsland:

Verenigd Koninkrijk:

De meiden gaan volgende week voor het eerst naar Europa voor een aantal optredens, dit is onderdeel van een World Tour. De precieze data en informatie zijn hier te vinden.

In Parijs wordt YUIMETAL’s vijftiende verjaardag gevierd, in Keulen wordt de vijftiende verjaardag gevierd van MOAMETAL. De avonden hebben een titel ontvangen, in Parijs heet het concert “LEGEND “Y” – YUIMETAL’s 15th BIRTHDAY CELEBRATION” en in Keulen “LEGEND”M” – MOAMETAL’s 15th BIRTHDAY CELEBRATION”.

BABYMETAL-birthday2014

Afgelopen week werd bekend dat de muziekvideo ギミチョコ! (Gimme chocolate!!) meer dan 10.000.000 keer bekeken is op YouTube. Daarnaast werd bekend dat BABYMETAL de openingsact is voor LADY GAGA’S artRAVE : the ARTPOP ball in Amerika voor vijf shows.

Bron: BABYMETAL

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?