Kaartverkoop Tsunacon 2015 van start gegaan

2014 zit net over het midden en de kaartverkoop voor de 2015 editie van Tsunacon is van start gegaan. Voor de zevende editie van de conventie zijn er drie typen kaartjes die gekocht kunnen worden, hierdoor ligt de keuze aan de bezoekers of ze dezelfde ervaring willen krijgen of een betere ervaring.

Flyerontwerp door Jasmijn Groot

De reguliere tickets zijn €20,- en biedt toegang tot het festival, maar mocht je versneld naar binnen willen en extraatjes, dan is een zilveren of een gouden ticket misschien wel interessanter voor jou.

Voor de zilveren ticket kan je versneld naar binnen, krijg je een Tsunacon 2015 t-shirt, een conventieposter van A3 grootte en een goodiebag. Een zilveren ticket kost €45,-.

Voor een gouden ticket krijg je alle extra’s die je krijgt bij een zilveren ticket, maar ook een maaltijdbon, mag je je jas ophangen bij de bewaakte garderobe. Eerder was dit niet het geval en kon je het ophangen bij de kapstokken op de begane grond. Je krijgt de mogelijkheid om de grote zalen eerder te betreden, een limited editie Tsunacon 2015 polsbandje en een uitrijkaart.

De tickets kunnen betaald worden via iDeal en Mistercash via OTicket. Mocht je geen van beiden hebben, dan moet er gemaild worden naar de ticketservice. Meer informatie over de kaartjes is hier te vinden.

Tsunacon 2015 staat gepland op zondag 15 februari en zal van 9.30 tot 19.30 uur zijn in het Erasmus Expo & Congrescentrum in Rotterdam. Netals vorig jaar staat de conventie in het teken van heel Azië en zijn er naast de Japanse activiteiten ook andere activiteiten geïnspireerd door andere Aziatische landen gepland.

Bron: Tsunacon, Flyerontwerp door Jasmijn Groot

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?