Chii Sakurabi maakt video voor Nederlandse fans

Nog een kleine week te gaan en dan is het zover voor de eerste editie van Moshi Moshi, op zondag 20 juli zal het plaatsvinden in Westergasfabriek in Amsterdam! Inmiddels is het gehele programma bekend met daarbij de tijden. En speciale gast Chii Sakurabi heeft een video gemaakt voor de fans in Nederland (en daarbuiten).

Chii Sakurabi zal de eerste editie van Moshi Moshi afsluiten met een concert vanaf 19.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om merchandise te kopen en met de zangeres op de foto te gaan.

Er zijn nog steeds tickets te koop voor het evenement. In de voorverkoop zijn ze €18, aan de deur €20,-. Daarnaast is het mogelijk om sushi tickets te kopen, waarbij je eten kan krijgen van één van de sponsoren, Shirubi.

Bron: Chii Sakurabi, Moshi Moshi

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?