Eerste titels bekend voor CAMERA JAPAN Festival 2014

CAMERA JAPAN heeft de eerste titels bekend gemaakt voor de aankomende editie van het festival. Het festival vindt weer plaats in LantarenVenster en Kriterion, namelijk van donderdag 2 tot en met zondag 5 oktober in Rotterdam en van vrijdag 10 tot en met zondag 12 oktober in Amsterdam.

De eerste films die bekend zijn voor CAMERA JAPAN Festival 2014 zijn Unforgiven van Sang-il Lee en Why Don’t You Play in Hell? van Sion Sono. Unforgiven (許されざる者 Yurusarezaru Mono) komt uit 2013 met acteurs als Ken Watanabe, Koichi Sato en Akira Emoto (en anderen).

Why Don’t You Play in Hell? (地獄でなぜ悪い Jigoku de naze warui?) komt ook uit 2013 en de cast bestaat uit Jun Kunimura, Shinichi Tsutsumi, Fumi Nikaido, Tomochika, Hiroko Hasagawa en Gen Hoshino.

In LantarenVenster zullen een aantal korte optredens plaatsvinden in de avonden, daarnaast zal er een kleine markt zijn met Japanse producten en Japanse eten. En op de zondag zal er weer een Film Brunch zijn. Ook kinderen zijn weer welkom, er zal namelijk weer een Kinderdag zijn.

Het team van CAMERA JAPAN is weer op zoek naar vrijwilligers die het festival willen helpen om goed te laten verlopen. Op deze pagina is te vinden waar het team naar op zoek is.

Bron: CAMERA JAPAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?