Nieuwe conventie in Nederland: Oshare Con

Net na het weekend van Atsusacon en Moshi Moshi is er een aankondiging gedaan voor een nieuwe conventie in Nederland, dit keer gericht op Japanse mode: Oshare Con.

oshareconDe organisatoren achter Oshare Con, Princess Apparel en Kawaii Deluxe,  vonden dat er over het algemeen te weinig aandacht wordt geschonken aan Japanse mode op grote conventies. Zij vonden het daarom tijd voor een conventie met focus op Japanse mode, van straatmode tot aan de traditionele kleding, make-up en lifestyle. Er zal toegewerkt worden naar een conventie met lezingen, workshops en modeshows, maar ook de mogelijkheid om te socializen.

De datum is inmiddels bekend gemaakt: namelijk zaterdag 14 maart 2015. De locatie gaat binnenkort bekend gemaakt worden. Heb je leuke ideeën voor de conventie? Laat dit weten aan de organisatie!

Inmiddels is er een website online gezet en is Oshare Con ook te volgen via de social media (Twitter, Facebook). Via deze kanalen zal dan ook heel snel bekend gemaakt worden waar en wanneer de eerste editie van Oshare Con gehouden gaat worden.

Bron: Oshare Con

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?