NHK WORLD heeft jouw mening nodig over Japanse muziek

j-meloSinds 2005 wordt er Japanse muziek gedeeld aan het internationale publiek met een wekelijke tv-show: J-MELO. Deze tv-show wordt laten zien op NHK WORLD, een internationale omroep van de publieke omroep van Japan, NHK.

Elk jaar voert J-MELO een onderzoek uit met vragen voor de internationale Japanse muziek fans. Deze vragen variëren van hoe ze aan de informatie over de Japanse entertainment komen tot aan de mening over Cool Japan.Dit jaar is geen uitzondering, want deze enquête is er om de show te verbeteren en ze willen weten hoe de muziekfans over de gehele wereld toegang krijgen tot Japanse muziek.

De Engelstalige enquête is hier te vinden en in te vullen! Laat ons weten of je hem hebt ingevuld of niet!

Dit onderzoek is ook een goede manier voor de internationale fans van Japanse muziek om hun stem te laten horen. In voorgaande jaren heeft de J-MELO website de resultaten van hun onderzoek in een tabel gezet. Voor de geïnteresseerden hier te vinden.

Belangrijk om te weten is dat J-MELO of NHK op geen enkele manier in directe relatie zijn met de Japanse overheid of Cool Japan. Maar het verzamelen van de informatie vanuit deze enquête kan misschien een invloed uitoefenen over hoe Cool Japan uitgevoerd moet worden.

Bron: J-MELO via Arama! Japan

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?