ONE OK ROCK komt terug naar Europa

ONE OK ROCK heeft bekend gemaakt dat zij weer naar Europa komen, het gaat om een South America & Europe Tour. De band zal twintig steden in landen in Zuid Amerika en Europa aandoen en de tour duurt van oktober tot en met december. De band zal weer te zien zijn in Nederland en gaat voor het eerst België verblijden met een optreden!

De volgende data zijn bekend:

ONE OK ROCK South America & Europe Tour

Het concert in Nederland zal plaatsvinden in Melkweg The Max in Amsterdam op zaterdag 13 december, kaartjes voor de show kosten €30,- plus de welbekende lidmaatschap en zullen vanaf vrijdag 15 augustus te koop zijn. Voor de show in België, op zondag 14 december in Trix in Antwerpen, kosten de kaartjes €17,- in de voorverkoop en €20,- aan de kassa. Ook deze kaartjes zijn vanaf vrijdag 15 augustus verkrijgbaar. Bij beide shows is er een voorprogramma, namelijk de Australische poppunk band Tonight Alive.

ONE OK ROCK is een alternatieve rock/punk/pop band die is ontstaan in 2005. De band bestaat uit vier leden: zanger Taka, gitarist Toru, bassist Ryota en drummer Tomoya. ONE OK ROCK maakten hun debut in 2007 met de single Naihi Shinso dat op nummer 48 in de Oricon Charts kwam te staan en meer dan 15,000 exemplaren verkocht.

 

Hun laatst uitgebrachte single genaamd Mighty Long Fall kwam uit op 30 juni 2014, onbekend is wanneer ONE OK ROCK weer iets nieuws zal uitbrengen. Vorig jaar startte ONE OK ROCK hun eerste tour buiten Azië en waren zij ook te zien in Nederland.

Bron: ONE OK ROCK

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Eén gedachte over “ONE OK ROCK komt terug naar Europa

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?