YELLOW STUDS film beleeft werelddebuut in Duitsland

Op woensdag 20 augustus zal de band YELLOW STUDS twee albums wereldwijd uitbrengen en in Berlijn een film laten zien. Deze film, een live en documentaire, krijgt hiermee zijn werelddebuut.

De film wordt laten zien in de openluchtbioscoopeiland op Cassiopeia, deze is te vinden aan de Revaler Strasse 99 in Berlijn. Op deze avond worden meerdere screenings gehouden, waaronder de screening van de YELLOW STUDS film. Na de film zal er een korte Q&A zijn. De deuren gaan open om 20.30 uur en de eerste film start om 21.00 uur. Kaartjes om binnen te komen kosten €2,-.

De verwachting is dat deze film via filmfestivals over heel Europa te zien is. Mocht hier meer informatie over bekend gemaakt worden en de film in Nederland en/of Belgie te zien zijn, dan zal je dit lezen op AVO Blog.

De twee albums die wereldwijd uitgebracht worden is het vijfde album shower, dit album werd in januari 2012 in Japan uitgebracht. Het zesde album curtain, waarvan de originele release in december 2012 was, zal ook vanaf 20 augustus wereldwijd verkrijgbaar zijn.

yellowstuds2014

YELLOW STUDS is een indie, piano, jazz, garage, blues, rockband uit Tokyo, bestaande uit toetsenist en zanger Taichi Nomura, gitaristen Ryohei Nomura en Takayuki Okudaira, bassist Daisuke Ueda en drummer Hiroki Tanaka. De band heeft al 7 albums in Japan uitgebracht, 1 album daarbuiten en is momenteel bezig met een onemantour. Dit jaar schreef de band een liedje voor het bierbrouwerij KIRIN en daarnaast bracht de band het zevende album ALARM uit, hiervan zal binnenkort een review komen op AVO Blog!

Bron: Actwitness GmbH

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “YELLOW STUDS film beleeft werelddebuut in Duitsland

 • 13 augustus, 2014 om 21:27
  Permalink

  Dus we houden de filmfestivalletjes in de gaten.
  Ben best benieuwd naar de reacties hierop! Zo’n documentaires kunnen erg leuk zijn!
  Lijkt me wel een leuke manier om extra bekendheid te krijgen en ook om kennis te maken als je hen nog niet kende dan natuurlijk!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?