Ticket upgrades verkrijgbaar voor Europese tour sukekiyo

sukekiyoeuropesetour2014
Nog minder dan een maand te gaan voordat de eerste Europese tour van sukekiyo van start gaat. Nu krijgen fans de kans om hun live-ervaring te upgraden op een unieke manier: Neo Tokyo biedt namelijk een Special Rehearsal Package aan waarbij je de kans krijgt om een gedeelte van de soundcheck mee te mogen maken evenals de bandleden van dichtbij. Hierna mag je blijven wachten totdat de show start en heb je zelfs vervroegd toegang tot de merchandise verkoop. Deze Special Rehearsal Package bevalt een Rehearsal pas aan een koord, een gesigneerde sukekiyo studio album en één unieke selfie van kyo op Polaroid.

sukekiyo_specialpackage

Er zijn maar een gelimiteerd aantal pakketten verkrijgbaar. De verkoop van deze Special Rehearsal Package zal van start gaan op dinsdag 19 augustus om 11.00 uur via Paylogic. De tickets voor deze pakketten zijn €59,- per stuk exclusief servicekosten. Let er wel op dat je bij dit kaartje wel een concertkaartje moet hebben, de Special Rehearsal Package is een upgrade bovenop je gekochte concertkaartje.

De Europese tour, met de titel sukekiyo 2014 live: 雨上がりの優詩 (ameagari no yuushi), gaat van start op zaterdag 13 september en gaat door tot en met zondag 21 september. Alle tourdata zijn hier te vinden.

Bron: Neo Tokyo

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?