BABYMETAL in november terug voor een USA/UK tour

Terwijl BABYMETAL een weekend lang op Summer Sonic 2014 in Tokyo te zien waren, lieten de meiden weten in november terug te zijn in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk voor een tour.

babymetalusauk2014

Het trio was vorige maand nog in Europa voor optredens in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en later die maand ging BABYMETAL de Atlantische Oceaan over voor een optreden in de Verenigde Staten om uiteindelijk op 7 augustus in Canada op te treden. Om tussendoor het voorprogramma te zijn van Lady Gaga in de Verenigde Staten, met de LADY GAGA’S artRAVE: the ARTPOP ball. Zo op het internet is bij mij overgekomen dat de optredens van de drie meiden bij het niet-Japanse publiek in de smaak is gevallen, maar waarschijnlijk is het optreden in de diverse landen de meiden ook bevallen. In ieder geval gaat BABYMETAL binnenkort de nieuwe data aankondigen.

Bron: BABYMETAL

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?