KAMIJO geeft spectaculair concert in Parijs

KAMIJO - Julien Chantome for B7KLANHet was inmiddels al maanden bekend dat zanger KAMIJO (ex-Versailles) op 4 juli naar Frankrijk zou komen voor een eenmalig concert in Europa. Om precies te zijn Parijs, de laatste keer speelde hij met zijn band Versailles. Met zijn vampier-achtige looks en charmes blijft KAMIJO de aandacht trekken van het publiek en maakte deze rozenprins er een waar spektakel van!

Het concert begon met zeer epische muziek wat te verwachten is bij deze zogenoemde vampier prins. KAMIJO gooit na het aantreden van zijn supportband een “Bonjour” het publiek in, waar enthousiast op gereageerd werd.

Veel fans hadden rozen meegenomen, aangezien KAMIJO bekend staat om rozen. Zijn nieuwste liedje op dat moment “Moulin Rouge” kwam langs, maar ook een aantal nummers van het album Symphony of the Vampire. Het publiek, zwaaiend met rozen in de handen, zong vrolijk uit volle borst mee. Op Facebook en andere social media had de zanger aangegeven dat de fans in Parijs een aantal verassingen konden verwachten en dat deed hij onder andere goed met het liedje “Fuyu Tokyo” van zijn oude band Lareine. Ook kwam de zanger met zijn allernieuwste liedje “Bastille”, deze kwam overweldigend over, aangesterkt met het naroepen van KAMIJO door het publiek: zij riepen ‘Follow the King’ en ‘Destroy the Bastille!’.

Niet alleen het publiek leek zich enorm te vermaken, ook KAMIJO straalde op het podium en liet zijn vampierachtige charmes los in de zaal. Elk nummer zong hij prachtig en met een mysterieuze blik keek hij het publiek in.

Een concert is geen concert met een encore, zo ook bij het concert van KAMIJO. Onder luid gejuich kwamen hij en zijn supportband het podium weer op en maakte de zanger bekend nog een verrassing te hebben, wat het publiek duidelijk leuk vond: “God Palace” van zijn vorige band Versailles, weliswaar een aangepaste versie, werd goed ontvangn door het publiek. De zanger ontving een Franse vlag, bedankte hiervoor en gooide er nog een ‘bonsoir’ erin en eindigde met “La vie en Rose”. Bij dit lied gooide het publiek al hun rozen in de lucht bij de zin La vie en Rose. De zaal vulde langzaam met dwarrelende rozenbladeren, wat een mooi einde maakte voor dit spectaculaire concert.

KAMIJO was zoals gewoonlijk weer van begin tot eind een echte vampierprins met zijn mysterieuze blik, gothische kleding en zijn glas met ‘bloed’, water met een klein, rood lampje.

KAMIJO - Julien Chantome for B7KLAN

Setlist

1. Yamiyo no Lion
2. Moulin Rouge
3. Fuyu Tokyo
4. Tsuioko no Mon Amour
5. Gensou Trianon
6. Presto
7. Sacrifice of Allegro
8. Royal Tercet
9. Trésor
10. Grazioso
11. BASTILLE
12. Dying-Table
13. Sonata
14. Mangetsu no Adagio
15. Throne

Encore
16. Unmei
17. Louis ~Enketsu no La Vie en Rose~

Foto’s: Julien Chantome voor B7KLAN

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?