Fotoreportage: Japan Expo 2014

Van woensdag 2 tot en met zondag 6 juli is de 15de verjaardag van Japan Expo gevierd met diverse interessante gasten, optredens, workshops, demonstraties, toernooien, modeshows, tentoonstellingen, conferenties en veel meer.

Meer dan 200.000 mensen bezochten de grootste anime conventie van Europa. Miyako Studio was sowieso aanwezig voor één dag en heeft speciaal voor AVO Blog een aantal foto’s geschoten van bijvoorbeeld de originele cast van de Sailor Moon musical, een modeshow, moumoon, WagakkiBand en de algemene sfeer van Japan Expo.

Foto’s: Miyako Studio

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?