AVO op TomoFair 2014!

Na een stand te hebben gehad op Tsunacon 2014, hadden wij wel de smaak te pakken om nog eens een stand te hebben op een Japan gerelateerd evenement! De volgende keer dat wij een stand hebben is op TomoFair, dat op zaterdag 4 oktober zal plaatsvinden in de Jan Massinkhal in Nijmegen.

TomoFair

We staan er niet alleen, want wij delen de stand met Stichting Cultuur Projecten (inderdaad, van het I love Japan evenement en binnenkort beter bekend als Stichting Culture Projects!). Hartstikke gezellig! Andere standhouders zijn op deze pagina te vinden!

Wij zijn nog bezig met het voorbereiden van hoe wij de stand gaan vullen, want de vorige keer op Tsunacon hadden wij ons kraampje gevuld met een mogelijkheid om mee te doen met een quiz, enveloppentrekken en een kans om met mij op de foto te gaan. Hoe wij het dit jaar zullen doen, houden wij nog geheim. Maar mocht je aanwezig zijn op de Fair, kom dan eens langs bij de stand om gedag te zeggen. Ikzelf zal ook rondlopen met mijn camera, maar zal ook geregeld bij de stand te vinden zijn!

Cosplayers opgelet!

Wij zijn weer van plan om als pers weer een aantal cosplayers te interviewen, zoals we dit gedaan hebben op Tsunacon. Dus mocht je in zelfgemaakte cosplay komen naar TomoFair en het leuk vinden om een interview te krijgen van ons, kom naar onze stand! Je komt dan in de volgende editie van onze conventie interviews te staan!

Waar?

De eerste editie van TomoFair zal plaatsvinden op zaterdag 4 oktober in de Jan Massinkhal in Nijmegen. TomoFair is een indoor Japanse markt van meer dan 2500 vierkante meter.  Naast de markt zullen er lezingen, workshops en demonstraties zijn. TomoFair zal van 10.00 tot 17.00 uur zijn. Kaartjes om binnen te komen zijn €2,50 in de voorverkoop en €5,- aan de deur, voor kinderen tot 12 jaar is dat € 3,50.

De Jan Massinkhal is te vinden aan de Nieuwe Dukenburgseweg 5 in Nijmegen. Dit is slechts 10 minuten van station Nijmegen Dukenburg en 15 minuten vanaf Nijmegen Centraal. Ben je met de auto? Parkeren is gratis.

Wij hopen jullie daar te zien, bij de AVO stand naast Stichting Cultuur Projecten!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?