Cuushe Europese Tour 2014

Cuushe komt terug naar Europa, vorig jaar kwam de dreampop zangers in de lente naar Europa, nu komt ze in de herfst naar Europa. De tour start voor haar op zaterdag 6 september in Baden op FANTOCHE 2014. Op dinsdag 9 september is er een flau night in Wenen, met aus. Aus is zelf ook in Europa. Vrijdag 5 september speelt hij op FANTOCHE 2014, op zondag 7 september speelt hij met Cuushe in Zürich en op vrijdag 3 oktober is hij ook aanwezig op CAMERA JAPAN.

Cuushe - Foto door Joy Y. Ding
Foto door Joy Y. Ding

Zaterdag 6 september: FANTOCHE 2014 @ Royal Baden – Baden, Duitsland
Zondag 7 september: Perla Mode – Zürich, Zwitserland *
Dinsdag 9 september: einbaumöbel – Wenen, Oostenrijk *
Vrijdag 19 septemebr: nnb
Zaterdag 20 september: NOW JAPAN 2014 @ Šv. kotrynos bažnyčia – Vilnius, Litouwen
Zondag 21 september: nnb
Donderdag 25 september: Glad Cafe – Glasgow, Verenigd Koninkrijk
Vrijdag 26 september: Power Lunches – Londen, Verenigd Koninkrijk
Vrijdag 3 oktober: CAMERA JAPAN @ Lantarenvenster – Rotterdam, Nederland *

Cuushe’s laatste release was Butterfly Case in september 2013, die ik eerder dit jaar nog reviewde. Maar stil heeft zij niet gezeten. Ze zong op één van de liedjes van smoug’s nieuwe album DO NOT DISTURB.

Ze is ook op de vinyl The One van Meeting by Chance te horen. Daarnaast heeft zij samengewerkt met kidkanevil en is zij in twee tracks te horen op het nieuwe album My Little Ghost. Kort geleden kwam kidkanevil’s nieuwe video Butterfly/Satellite online, dit liedje in samenwerking met submerse en Cuushe gemaakt.

Bron: flauCuushe Officiële Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?