Win: 2 x 2 kaartjes voor TomoFair

Inmiddels is bekend dat AVO een eigen stand heeft op TomoFair en om dit gegeven te vieren, geef ik 2 x 2 kaarten weg voor deze fair! Nog even alle details op een rijtje: TomoFair zal plaatsvinden op zaterdag 4 oktober in de Jan Massinkhal in Nijmegen.

TomoFair_win

Meer dan 2500 vierkante meter aan Japanse markt, met daarnaast lezingen, workshops, demonstraties, aandacht voor cosplay, Japanse gerechten en meer. Er zijn nog steeds tickets te koop, maar is het niet veel leuker om tickets te winnen?

Wat moet je hier voor doen?

Like AVO en Tomocon en deel deze winactie en dan maak jij kans op één van de 2 x 2 kaartjes!

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot en met 10 september!

Succes!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Win: 2 x 2 kaartjes voor TomoFair

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?