DEATHGAZE – 2014 SOUTH AMERICA & EUROPE TOUR 「DEATH WORLD」

Vorige week werd bekend dat DEATHGAZE gaat touren met B7KLAN kort voordat de band voor onbepaalde tijd gaat pauzeren. Het zou gaan om een aantal data in Europa en Zuid-Amerika, de tour draagt de titel 2014 SOUTH AMERICA & EUROPE TOUR 「DEATH WORLD」. De tour begint op 5 december in Brazilië en op 12 en 13 december zijn er optredens in Europa, namelijk in Parijs en Keulen.

2014 SOUTH AMERICA & EUROPE TOUR 「DEATH WORLD」

Tickets voor de liveshows gaan in de voorverkoop op 22 oktober om 12.00 uur Nederlandse tijd. De precieze links naar de kaartverkoop is te vinden op de website van B7KLAN. Reguliere kaartjes voor de liveshows in Parijs en Keulen kosten €30,-, VIP kaartjes €50,-. Met een VIP kaartje kom je vervroegd binnen, heb je een meet & great met de bandleden. Vergeet niet dat er altijd nog servicekosten bijkomt bij het kopen van je kaartje.

Bron: B7KLAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?